ΧΟΡΗΓΟΙ

ΜΕΛΗ


Καλως ήρθατε στην περιοχή μελών του Σ.Φ.Α.Κ.

 

 

Πρόσβαση σε αυτήν έχουν αποκλειστικά τα μέλη και οι συνεργάτες του Συλλόγου.

 

Τα μέλη έχουν πρόσβαση σε εργασίες και υλικό που έχουμε δημιουργήσει αποκλειστικά για τα μέλη του Συλλόγου Φίλων Αστρονομίας Κρήτης. Οι παρακάτω κατηγορίες εμφανίζονται μόνο μετά την εισαγωγή του ονόματος και του κωδικού σας.

 

Δανειστική Βιβλιοθήκη - Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη - Αρχείο Περιοδικών - Φόρμα Δανεισμού Βιβλίων - Περιοδικό NightScape - Φόρμες Παρατήρησης - Προγράμματα Η/Υ και τηλεσκοπίων - Εξοπλισμός Μελών -   


Για να γίνετε μέλος δεν έχετε παρά να συμπληρώσετε την φόρμα εγγραφής Πατώντας στον σύνδεσμο "ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ"


Τα μέλη του Συλλόγου δεν έχουν μόνο πρόσβαση στην περιοχή μελών αλλά σε μία σειρά ευκολιών και προσφορών όπως πρόσβαση στην δανειστική βιβλιοθήκη, εκπτώσεις στις εκδρομές του Συλλόγου, εκπτώσεις σε επιλεγμένα καταστήματα αστρονομικών και ηλεκτρονικών ειδών, προτεραιότητα σε εκδηλώσεις του συλλόγου που απαιτούν προεγγραφή ή δήλωση συμμετοχής, δωρεάν αποστολή ενημερωτικών και περιοδικών εκδόσεων του Συλλόγου, καθοδήγηση, εκπαίδευση χρήσης εξοπλισμού, πρόσβαση στον εξοπλισμό του Συλλόγου κ.α.


Η εγγραφή είναι μόνο €10 και η ετήσια συνδρομή €20. Θα λάβετε επίσης τον φάκελο των νέων μελών με πολλές πληροφορίες για τον σύλλογο, ενημερωτικά έντυπα και περιοδικές εκδόσεις του Συλλόγου, διαφημηστικό υλικό για την αγορά τηλεσκοπίων και αστρονομικού εξοπλισμού, το μπλουζάκι του συλλόγου, ένα cd με αστρονομικά προγράμματα και ένα dvd με τον οδηγό παρατήρησης του νυχτερινού ουρανού.

 

<<site map

Χρόνος εκτέλεσης : 0.078 δευτερόλεπτα